Potrzebujesz pomocy?
Nie masz pewności czy te urządzenie spełnia Twoje kryteria? Skontaktuj się z naszym specjalistą pod numerem telefonu 696 901 127 który doradzi na każdym etapie – od wyboru urządzenia idealnego do Twoich potrzeb bo fachową instalację i serwis.
iVario Boost. Przyspieszona produkcja.
Aby zmniejszyć presję, wystarczy podnieść ciśnienie:
jeżeli wymagana jest szybka praca, można uzyskać pomoc od opcjonalnej, inteligentnej funkcji gotowania pod ciśnieniem.
Zamknięte za pomocą wewnętrznej blokady gulasze, potrawy duszone, wywary, zupy i potrawki są gotowe nawet o 35% szybciej. Oczywiście bez uszczerbku na jakości. Bez konieczności konserwacji.
Po naciśnięciu przycisku system grzewczy iVarioBoost zwiększa ciśnienie i utrzymuje je na stałym poziomie.
Przez cały proces przyrządzania. W ramach tej delikatnej metody struktura komórkowa produktów pozostaje zachowana, ale mimo to potrawy trafiają na stół w błyskawicznym tempie.
Gotowanie Gotowanie pod ciśnieniem Oszczędność
Udziec jagnięcy 117 min. 86 min. 26%
Ciecierzyca 65 min. 42 min. 35%
Duszona wołowina „Tafelspitz” 170 min. 135 min. 21%