Potrzebujesz pomocy?
Nie masz pewności czy te urządzenie spełnia Twoje kryteria? Skontaktuj się z naszym specjalistą pod numerem telefonu 696 901 127 który doradzi na każdym etapie – od wyboru urządzenia idealnego do Twoich potrzeb bo fachową instalację i serwis.
CombiMaster Plus XS.
Wszechstronny talent w małym formacie.
Gotowanie wymaga precyzji. Zarówno od kucharza, jak i od wykorzystywanych narzędzi.
Jak w przypadku CombiMaster Plus XS. Urządzenie pracuje precyzyjnie w każdym zakresie: oferuje dopracowaną technologię i wspiera indywidualny kunszt kucharza.
Jednocześnie jest wytrzymałe, łatwe w obsłudze i przekonuje wysoką jakością potraw: chrupiącymi skórkami, soczystymi pieczeniami, intensywnymi aromatami, nasyconymi kolorami. Potrawy nie tracą przy tym witamin i minerałów. Ulepszone zostały również takie aspekty, jak zużycie surowców, nakład pracy i bilans energetyczny. Ponieważ równomierny klimat w komorze gotowania jest precyzyjnie zarządzany przez centrum pomiarowe urządzenia i indywidualnie dostosowany do danego produktu.
Tryb pracy „Para”.
Od 30°C do 130°C.
Generator pary z unowocześnioną regulacją zapewnia produkcję higienicznie świeżej pary. W połączeniu ze stałą temperaturą komory i optymalnym nasyceniem parą zapewnia równomierny przebieg procesu przyrządzania.
To gwarancja apetycznych kolorów, sprężystej konsystencji oraz zachowania substancji odżywczych i witamin.
Tryb pracy „Gorące powietrze”.
Od 30°C do 300°C.
Przemieszczane z indywidualnie dostosowaną prędkością gorące powietrze opływa produkt ze wszystkich stron. Rezerwy mocy wystarczają nawet do przyrządzenia pełnego załadunku produktów smażonych lub mrożonych, np. kalmarów, krokietów czy wypieków.
Ogromna moc gwarantuje najlepsze rezultaty.
Tryb pracy „Połączenie pary i gorącego powietrza”.
Zalety gorącej pary w połączeniu z korzyściami płynącymi z trybu gorącego powietrza: krótkie czasy przyrządzania, niewielkie straty podczas gotowania, intensywne aromaty i apetyczne kolory. Gwarancja wyjątkowych rezultatów.
Brak strat, brak wysychania, za to najwyższa jakość.
Finishing.
Konsekwentne oddzielenie produkcji od serwowania potraw.
Od dodatków po gotowe menu: za pomocą funkcji Finishing można w łatwy sposób podgrzać wcześniej przyrządzone potrawy do temperatury spożycia. Niezależnie od tego, czy są one ułożone na tacach, talerzach czy w pojemnikach. Nie jest więc konieczne utrzymywanie temperatury przez długi czas i związany z tym spadek jakości.
Można zyskać elastyczność, a goście są zadowoleni ze smaku potraw.
Automatyczne czyszczenie.
Gwarancja czystości.
Prościej się nie da: CombiMaster Plus XS czyści się automatycznie, na życzenie również w nocy i jest szybko ponownie gotowy do pracy. Trzeba jedynie wybrać konieczny poziom czyszczenia, umieścić w urządzeniu wskazaną liczbę tabletek i gotowe. W ten sposób urządzenie zawsze będzie higienicznie czyste i zadbane.
5 prędkości powietrza.
Zawsze odpowiednie tempo.
Potrawy delikatne lub bardziej wytrzymałe – CombiMaster Plus XS gwarantuje odpowiednią prędkość powietrza dla każdego rodzaju produktów. Doskonałą konsystencję uzyskają nawet suflety, eklery i biszkopty.